Krovni Kofer

Prijem vozila bez najave i zakazivanja.

Premium održavanje svog vozila pratite uživo putem telefona, tableta, računara.

Pošaljite upit direktno našim serviserima Klikni OVDE!

Pozovite odmah
Auto Servis Dorćol

Krovni Kofer Dorćol

Krovni koferi Dorćol su odličan način za povećanje prostora za skladištenje prtljaga u vašem automobilu. Oni se postavljaju na krov automobila i omogućavaju vam da ostavite unutrašnjost automobila slobodnim za putnike i druge stvari. Međutim, važno je da odaberete kvalitetan krovni kofer kako bi se osigurala sigurnost i pouzdanost tokom vožnje. Kvalitetni krovni koferi su izrađeni od visokokvalitetnih materijala i imaju jake i sigurne veze.

Krovni Kofer Dorćol
Krovni Kofer Dorćol

Krovni Kofer Dorćol Cena

Trebate puno prostora? Počnite s pitanjem što zapravo želite prevesti, a zatim odredite veličinu kutije i koliko često će te je koristit. Mnogima je prtljažnik automobila premalen. Mnogo jednostavnije i jeftinije rešenje od kupovine većeg automobila svakako je kupovina krovnih nosača i kutije. Potreba za ovom dodatnom opremom vrlo je izražena kada putujete na odmor. I dok su u svojim počecima krovne kutije Dorćol bile oprema koja narušava vizualni izgled automobila, danas situacija više nije takva. Na tržištu se nude mnoge kutije koje su estetski vrlo dobro napravljene. Osim samog estetskog utiska krovne kutije danas su izvedene tako da na što manji procenat svedu otpor vazduha te se u dizajniranju mnogo pažnje posvećuje aerodinamici.

Krovni Kofer Dorćol Cene

Krovni Kofer Dorćol Nosači

Krovni Kofer Dorćol Delovi

Kada birate krovni kofer Dorćol cena će varirati i u zavisnosti od njegovog oblika i nosivosti. Za ovu vrstu opreme za auto jako je bitno da bude aerodinamična, da ne pruža preveliki otpor pri vožnji, koji utiče na brzinu i na potrošnju automobila. Zbog toga su oni koji imaju veću aerodinamičnost mnogo skuplji od klasičnih, oblih kofera. Postoje i koferi koji su namenjeni za specijalne potrebe. Na primer, to su uži koferi pored kojih se mogu na nosače pričvrstiti i bicikle. Ovaj tip kofera je odličan za sve one koji vole aktivni odmor i žele da ponesu opremu za biciklizam ili skije.

Kontakt

Nalazimo se na idealnoj lokaciji, na samo nekoliko minuta vožnje iz skoro svakog dela Beograda.